Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video toont Lenovo-smartphone met frontcamera in kleine opening

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2018, 9:41 CategorieAndroid

Er is een video opgedoken van de Lenovo Z5S, waar de frontcamera in een kleine opening in het scherm geplaatst is. Deze telefoon geeft alvast een goede indruk van wat we kunnen verwachten als het om de nieuwe trend van inkepingloze telefoons met een voorkantvullend scherm gaat.

Lenovo-smartphone toont frontcamera in kleine opening

We kunnen ons gaan klaarmaken voor een nieuwe trend in smartphoneland: een smartphone met een voorkantvullend scherm, geen notch en een kleine opening voor de frontcamera. Die camera zit dan in het midden of aan de zijkant. Dit weekend is er een video opgedoken van de Lenovo Z5S; een telefoon die waarschijnlijk niet buiten China zal worden uitgebracht, maar ons alvast wel een blik in de toekomst geeft als het om die nieuwe trend gaat. Hier is namelijk goed te zien hoe het design van zo’n smartphone er nou precies uitziet.

Deze frontcamera heeft wat weg van een zwarte notificatie op de statusbalk, wat voor sommige mensen wellicht een prima oplossing is als vervanging voor de notch. Je verliest zo immers weinig schermruimte. Het kan ook zijn dat er meer smartphones zoals de Oppo Find X of Honor Magic 2 op de markt zullen verschijnen, die zo hun eigen oplossingen aanbieden. Maar als er geen losse onderdelen in een smartphone gaan zitten, dan zal een aankomende generatie smartphones ongeveer het design van deze Lenovo gaan krijgen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.