Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp beschikbaar op Android-tablets, maar alleen nog in bèta

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2018, 8:25 CategorieApplicaties

WhatsApp heeft een update uitgebracht voor de bèta-versie van de berichtendienst, die ondersteuning toevoegt voor Android-tablets. Het is echter wel zo dat deze update nu alleen beschikbaar is voor bèta-testers; de uitrol is voor andere gebruikers nog niet begonnen.

WhatsApp op Android-tablets

Het is de meest populaire berichtendienst van dit moment, maar de applicatie is nog altijd niet (officieel) op Android-tablets te gebruiken. Maar daar komt vanaf vandaag verandering in, aangezien het team achter WhatsApp heeft laten weten dat er nu een Android-tabletversie beschikbaar is voor bèta-testers. Ben je al een bèta-tester van de applicatie en heb je thuis een Android-tablet liggen? Dan kun je nu naar Google Play gaan, de app opzoeken en aangeven dat je die wil downloaden naar de tablet die op jouw account staat geregistreerd.

Omdat de app nog in bèta is, moet je er rekening mee houden dat niet alles werkt zoals je dat wel zou verwachten. Zo missen er nog verschillende functies bijvoorbeeld, maar die worden op een later moment nog toegevoegd. Het is overigens wel de bedoeling dat je een tablet met simkaartsleuf hebt, aangezien de app niet werkt met apparaten die alleen wifi-ondersteuning hebben. Daarnaast dien je een tweede account aan te maken, aangezien de gegevens niet kunnen worden gesynchroniseerd tussen twee apparaten.

  • Delen:
Galaxy Tab S4
Samsung Galaxy Tab S4
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.