Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Windows 10 Oktober 2018 Update nu voor iedereen te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2018, 16:28 CategorieWindows

Microsoft lijkt de bugs te hebben verholpen die de Windows 10 Oktober Update plaagden, waardoor de update nu voor iedereen beschikbaar is. De update wordt niet automatisch binnengehaald, maar wordt alleen gedownload wanneer je handmatig checkt voor updates.

Download de Windows 10 Oktober Update

Microsoft heeft de Windows 10 Oktober Update eindelijk voor iedereen beschikbaar gemaakt. De update verscheen oorspronkelijk in oktober, daarna in november en is nu dus als het goed is vrij van softwarefouten. Voorheen probeerde Microsoft zelfs te voorkomen dat de update zou worden gedownload, vanwege aanhoudende problemen met software- en hardwaredrivers die niet compatible waren. Het ging dan onder meer om problemen met iCloud, verschillende vpn-diensten en beveiligingssoftware van Trend Micro.

Het bedrijf uit Redmond heeft zelfs een uitgebreid rapport uitgebracht over de problemen op de ondersteuningswebsite, waardoor je precies kunt zien wat er nou aan de hand was en hoe de problemen zijn opgelost. Microsoft schrijft dat de Windows 10 Oktober Update nu voor iedereen beschikbaar is die handmatig op updates controleert. In de komende maanden zal de softwaregigant zich gaan concentreren op het verhelpen en voorkomen van problemen en softwarefouten. Op dit moment draait Windows op 700 miljoen apparaten.

  • Delen:
Microsoft Surface Go
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.