Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ActionDash brengt Google Wellbeing-functies naar iedere Android-telefoon

Geschreven door
Geplaatst op21 januari 2019, 10:49 CategorieApplicaties

Google lanceerde Digital Wellbeing (Digitaal Welzijn) met Android 9.0 Pie, maar de app is tot op heden slechts voor enkele telefoons beschikbaar. Chris Lacy (ontwikkelaar van de Action Launcher) heeft nu een vergelijkbare app ontwikkeld. ActionDash doet hetzelfde als Digital Wellbeing, het houdt bij hoe jij je telefoon gebruikt, maar dan met extra functies als een donkere modus, dagelijkse overzichten en backups.

ActionDash heeft geen Android Pie nodig, maar draait op Android 5.0 Lollipop en hoger en is voor iedereen te downloaden in de Google Play Store. Na het installeren kun je zelf toestemming geven voor welke apps ActionDash de gegevens moet bijhouden. Zo kan er bijgehouden worden welke apps je gebruikt en hoeveel tijd je er dagelijks of wekelijks mee doorbrengt. Ook kun je zien hoe vaak je dagelijks je telefoon ontgrendeld. Wil je dus een beter inzicht in je telefoongebruik en op deze manier je digitale gezondheid in de gaten houden, dan is ActionDash dé app voor jou. De app maakt het echter niet mogelijk om bepaalde apps te blokkeren als je er teveel tijd mee hebt doorgebracht, maar stelt je wel in staat om inzicht te krijgen in je gebruik.

Gratis te downloaden

De app in gratis te downloaden in de Google Play Store. De gratis versie heeft wel advertenties en enkele beperkingen. Voor 4,99 euro kun je de volledige versie kopen zonder advertenties en zonder beperkingen.

  • ActionDash
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.