Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple brengt dit jaar tenminste twee iPad-modellen uit’

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2019, 10:28 CategorieiPad

Volgens de nieuwste geruchten is het zo dat Apple voornemens is dit jaar tenminste twee iPad-modellen uit te brengen. Eén van die twee modellen zou de nieuwe iPad Mini 5 moeten zijn, maar er komt ook een nieuw instapmodel aan.

Twee iPad-modellen voor 2019 – gerucht

Apple zou dit jaar tenminste twee nieuwe iPad-modellen gaan uitbrengen. Eén van die iPads zou de iPad Mini 5 moeten zijn, terwijl de ander een nieuw instapmodel van de iPad moet worden, aldus Bloomberg. Eentje die zijn Lightning-poort behoudt en een scherm heeft van 10-inch. Daarnaast werkt Apple natuurlijk aan nieuwe iPad Pro-modellen en het nieuwste model zou gepland staan voor de lente van 2020. Deze iPad zou moeten worden voorzien van een speciale lasercamera, die ook naar de iPhones van 2020 moet komen.

Verder is Apple mogelijk voornemens meer iPad-functies toe te voegen aan iOS 13. Zo komt er een nieuw thuisscherm met een tabinterface en mogen iPad-gebruikers rekenen op een betere bestandenbeheerder. Dit is overigens niet de eerste keer dat er nieuws omtrent nieuwe iPad-modellen naar buiten komt. Eerder doken er namelijk al verwijzingen op in de nieuwste versie van iOS 12 en kwamen er ook maar liefst zeven versies voorbij in een Europese database. Uiteraard heeft Apple vooralsnog niet gereageerd op de nieuwe geruchten.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.