Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple heeft Airpower-oplaadmat in productie genomen’

Geschreven door
Geplaatst op14 januari 2019, 10:27 CategorieAccessoires

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan heeft Apple officieel de Airpower-oplaadmat in productie genomen. Dit nieuws zou afkomstig zijn van een betrouwbare bron, die helaas niet te controleren is op dit moment.

Airpower-oplaadmat in productie genomen – gerucht

De Airpower-oplaadmat van Apple, waarmee je je iPhone, Apple Watch en Airpods tegelijkertijd zou kunnen opladen, is dan eindelijk in productie genomen, als we de nieuwste geruchten mogen geloven. Dit nieuws zou afkomstig zijn van een betrouwbare bron, eentje die helaas niet te controleren is. Mocht dit kloppen, dan hoeft het nu niet lang meer te duren voordat het product in de winkels ligt. Mogelijk horen we er iets over tijdens de voorjaarspresentatie van Apple, maar daarover is helaas niets naar buiten gekomen.

Apple heeft de Airpower-oplaadmat officieel in september 2017 onthuld. Destijds werd er nog niets bekendgemaakt over de prijs van de accessoire; er werd alleen verteld dat het product in 2018 op de markt zou verschijnen. Dat is overduidelijk niet gebeurd. Ondertussen zijn er veel geruchten verschenen. Zo zou Apple problemen hebben met de oplaadtechnologie en de warmteafvoer, waardoor het product zelfs geannuleerd zou zijn. Desondanks hebben analisten er altijd in geloofd dat Apple daadwerkelijk de mat zou lanceren.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.