Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus onthult Chromebook Flip C434 tijdens CES

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2019, 17:02 CategorieChrome OS

Gisteren plaatsten we een bericht over de nieuwe Chrome OS-tablet en nieuwe Chromebooks van Asus. Welke modellen hiervan precies in ons land gaan verschijnen is nog niet bekend. Welk model waarschijnlijk wel naar ons land komt is de Asus Chromebook Flip C434. Deze nieuwe Chromebook werd vandaag gepresenteerd tijdens de CES 2019 in Las Vegas.

Deze krachtige convertible doet niet onder voor een Windows-pc. Het beschikt over een Intel Core i7-processor, tot 8 GB werkgeheugen en tot 128 GB opslaggeheugen. Er zullen verschillende configuraties op de markt komen. Dit model beschikt over een metalen behuizing en is met 1.45 kilogram toch licht genoeg om overal mee naar toe te nemen. Het scherm is 14-inch en toont een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels. Qua connectiviteit zijn er redelijk wat opties beschikbaar, zoals twee usb-type-c-poorten, een usb 3.1, micro-sd en een audio combo jack. De Asus Chromebook Flip C434 heeft een 48Wh batterij en beschikt over twee stereo speakers.

Prijs en beschikbaarheid

Veel Chromebooks beschikken over grote schermranden, maar daar is de goedkopere prijs dan ook naar. Dit model heeft behoorlijke smalle schermranden. Volgens Asus past het 14-inch scherm in een 13-inch behuizing. Aangezien dit een convertible is kun je dit model zowel als laptop en als tablet gebruiken. Wat de prijs zal zijn en wanneer de Asus Chromebook Flip C434 naar Nederland komt is op dit moment nog niet bekend.

Voor al het nieuws rondom CES 2019 kun je in onze uitgebreide nieuwsdatabase terecht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.