Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell presenteert nieuwe convertibles in Latitude- en Inspiron-serie

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2019, 12:24 CategorieWindows

Ook Dell pakt de CES 2019 aan voor de introductie van nieuwe convertibles. Dit jaar zien we nieuwe convertibles in de Latitude- en Inspiron-serie met de Latitude 7400 2-in-1 en de Inspiron 7000 2-in-1. De Latitude 7400 2-in-1 is de opvolger van de Latitude 7390 2-in-1 die vorig jaar tijdens de CES in 2018 werd gepresenteerd. De Inspiron 7000 2-in-1 zal in twee verschillende modellen worden uitgebracht.

Dell Latitude 7400 2-in-1

De Dell Latitude 7400 2-in-1 is de kleinste zakelijke 14″-convertible ter wereld. Dit nieuwe model moet gaan reageren op de gebruiker, nog voordat de convertible wordt aangeraakt. Dit komt door een PC proximity-sensor van Intel Context Sensing Technology. De ExpressSign-in kan namelijk detecteren wanneer de gebruiker in de buurt is. Het systeem wordt actief en via Windows Hello kan de gebruiker direct inloggen. Doordat het systeem direct actief wordt zodra de gebruiker wordt gedetecteerd kan er veel tijd bespaard worden. Andersom werkt het ook. Zodra de gebruiker even weg voor een bespreking of pauze, dan zal het systeem automatisch op de vergrendelstand springen om de batterij te besparen en voor de veiligheid.

De nieuwe convertible wordt geleverd in een aluminium behuizing met de kleur Titan Gray. Je kunt tot 24 uur werken op de 78Whr-batterij en via ExpressCharge is die binnen een uur weer opgeladen tot 80 procent. Naast wifi wordt ook lte ondersteund. Er zullen verschillende configuraties beschikbaar worden gesteld van de Dell Latitude 7400 2-in-1.

De Latitude 7400 2-in-1 is beschikbaar vanaf begin maart voor een adviesprijs van 1599 dollar.

Dell Inspiron 7000 2-in-1

De nieuwe Dell Inspiron 7000 2-in-1 zal op de markt verschijnen in een 13″- en 15″-model. Beide zijn ze uitgerust met een achtste generatie Intel Core-processor, een aluminium behuizing met nieuw ontwerp en smalle schermranden. Het scharnier beschikt over een houder voor de Active Pen, waardoor deze altijd voor het grijpen ligt.

Op het toetsenbord is de power-knop en de vingerafdruksensor onderdeel van één en dezelfde knop. Hierdoor heeft de 15-inch Inspiron ruimte voor een numeriek toetsenbord, iets wat we niet terugvinden op de 13-inch. Beide apparaten zijn daarnaast voorzien van Adaptive Thermal-technologie. Hierbij wordt het prestatieprofiel aangepast aan de manier waarop de gebruiker de convertible gebruikt en vasthoudt. Bij het kijken van een film met de convertible op schoot zal er minder warmte vrijkomen dan wanneer er volledige productiviteit nodig is tijdens het werken aan een bureau.

De exacte specificaties en prijzen van de Dell Inspiron 7000 2-in-1 zijn nog niet vrijgegeven. De Dell Inspiron is beschikbaar vanaf halverwege 2019.

Voor al het nieuws rondom CES 2019 kun je in onze uitgebreide nieuwsdatabase terecht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.