Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste teaser van Samsung Galaxy S10 verschijnt online

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2019, 17:17 CategorieAndroid

Vandaag is er een eerste teaser online verschenen van de aankomende Samsung Galaxy S10. Het toestel wordt waarschijnlijk volgende maand officieel onthuld. De afbeelding verscheen eerst op het Chinese Weibo, maar ook de mobiele provider EE uit het Verenigd Koninkrijk heeft de afbeelding online gezet op een registratiepagina. Hier kun je je aanmelden om als eerste op de hoogte gehouden te worden van het nieuws omtrent de aankomende smartphone.

We zullen het moeten doen met de eerste, zoals het lijkt, officiële afbeelding van de Samsung Galaxy S10. Dit toestel krijgt een unieke camera-opening rechtsboven in het Infinity-O display. De teaser toont een toestel met een zeer grote screen-to-body-verhouding.

Drie verschillende versies van de Galaxy S10

De afgelopen maanden zijn er al verschillende geruchten naar buiten gekomen. Zo krijgen we mogelijk drie verschillende versies van de Galaxy S10. De reguliere versie heeft een scherm van 6.1-inch en komt met 128 GB en 512 GB opslaggeheugen. Het Plus-model krijgt met 6,4-inch een iets groter scherm en zal met 128, 512 of zelfs 1 TB aan opslaggeheugen verkrijgbaar zijn. Tenslotte komt er ook een kleiner Lite-model met een scherm van 5,8-inch. Het Lite-model zou mogelijk niet over een in-display vingerafdruksensor gaan beschikken en mogelijk komt dit toestel onder de naam Samsung Galaxy S10 E op de markt, zo bericht SamMobile. De cameramodules zullen ook per variant verschillen.

Voorlopig zullen we het enkel met deze teaser moeten doen, maar verwacht de komende maanden nog volop geruchten en speculaties. In ieder geval totdat de officiële onthulling in februari zal plaatsvinden.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Reacties

  1. Jan Bos
    10 januari, 2019 om 9:26

    Ik heb geen hoogheidswaanzin, 128GB is genoeg.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.