Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook Stories krijgt experimentele evenementenplanfunctie

Geschreven door
Geplaatst op15 januari 2019, 9:18 CategorieApplicaties

Facebook heeft laten weten dat Facebook Stories wordt voorzien van een experimentele planfunctie voor het organiseren van evenementen. Gebruikers kunnen laten weten in welke events ze geïnteresseerd zijn, waarna ze met vrienden kunnen coördineren wie mee wil gaan.

Experimentele planfunctie voor Facebook Stories

Facebook heeft onthuld dat het bedrijf werkt aan een experimentele planfunctie voor evenement, binnen Facebook Stories. Gebruikers kunnen straks delen in welke evenementen ze geïnteresseerd zijn, waarna hun vrienden kunnen laten weten of ze mee willen gaan. Dat schrijft The Verge. De functie komt niet meteen naar iedereen toe, maar zal eerst worden getest met enkele gebruikers in de landen Verenigde Staten, Brazilië en Mexico. Wel geldt deze test voor gebruikers die op zowel Android als iOS actief zijn.

De gedeelde berichten in kwestie kunnen worden voorzien van speciale stickers, waar informatie over het evenement in staat opgeslagen. Je vrienden kunnen vervolgens aangeven of ze geïnteresseerd zijn of dat ze meegaan. Ook is er een link naar de pagina aanwezig en kan er meteen een groepsgesprek worden gestart binnen Messenger met de vrienden die hebben gereageerd. Het is op moment van schrijven niet duidelijk wanneer Facebook dit nieuwe onderdeel voor Facebook Stories voor iedereen wereldwijd gaat uitrollen.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.