Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Foto laat mogelijk OnePlus 7-prototype zien met cameraschuif

Geschreven door
Geplaatst op14 januari 2019, 10:05 CategorieAndroid

Er is een foto opgedoken waarop we mogelijk de OnePlus 7 te zien krijgen, die is voorzien van een cameraschuifmechanisme. Het design heeft veel weg van de Oppo Find X, die door het moederbedrijf van OnePlus is gemaakt.

OnePlus 7 krijgt cameraschuifmechanisme – gerucht

Dit weekend is er een foto opgedoken waarop we mogelijk de OnePlus 7 te zien krijgen. Zoals het er nu naar uitziet zal de nieuwe OnePlus worden voorzien van een schuifmechanisme voor de camera, zodat de inkeping aan de bovenkant van scherm (zoals te zien is op de OnePlus 6T aan de rechterkant) tot het verleden behoort. Mocht dit gerucht kloppen, dan leent OnePlus heel wat design elementen van de Oppo Find X, die door moederbedrijf Oppo is gemaakt. Dat toestel is ook in Nederland verkrijgbaar; lees hier onze recensie.

Aangezien OnePlus vaker designelementen van Oppo heeft overgenomen, zou het dus niet vreemd zijn wanneer dit het geval is. Opvallend aan de foto zijn de beschermhoezen om de telefoons. Om het hoesje van de OnePlus 7 zit nog een groot stuk plastic, dat mogelijk kan aangeven dat de camera tot het bovenste punt van het hoesje komt. Links zit een gat voor de (enkele) camera, terwijl rechts waarschijnlijk ruimte is voor de flitser. Uiteraard heeft OnePlus niet gereageerd op de foto, dus houden we het voorlopig nog op een gerucht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.