Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Foto toont mogelijk interface van Sony Xperia XZ4

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2019, 9:59 CategorieAndroid

Er is een foto opgedoken waarop we mogelijk al de interface van de Sony Xperia XZ4 te zien krijgen. Het toestel krijgt een langwerpig scherm, zoals het er nu naar uitziet. En waarschijnlijk is dat oled-scherm 6,5-inch groot.

Sony Xperia XZ4 met langwerpig scherm – gerucht

Er is een foto opgedoken van wat mogelijk de interface van de Sony Xperia XZ4 is. Mocht deze foto de correcte interface laten zien, dan zijn er nu al dingen die we alvast kunnen opmaken. Zo lijkt het erop dat het scherm, mogelijk een oled-display, langwerpig is en een formaat krijgt van 6,5-inch. Verder zien we rechts ook een langwerpige knop, mogelijk voor het activeren van de modus voor één hand. Met die modus moet het gemakkelijker zijn het toestel te bedienen met één hand. Ook lijkt Android Pie aanwezig te zijn.

Dat 6,5″-scherm zal verder mogelijk worden voorzien van een schermindeling van 21:9, dus dan is het ook maar goed dat er een knop voor een eenhandsmodus is. Daarnaast moet het oled-scherm overigens HDR10 gaan ondersteunen, net zoals zijn voorganger. Aan de achterkant van het toestel zit waarschijnlijk een cameramodule met drie sensoren. Er is ook al een foto opgedoken die mogelijk laat zien wat de Sony Xperia XZ4 in huis heeft, want naar verluidt is die foto genomen met deze smartphone. Tijdens MWC 2019 horen we mogelijk meer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.