Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Functies Google+ nemen vanaf 4 februari al af

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2019, 11:59 CategorieApplicaties

Google heeft laten weten dat sommige functies van het sociale netwerk Google+ vanaf 4 februari al zullen verdwijnen. De consumentenversie van het gefaalde netwerk zal na 2 april 2019 helemaal niet meer te gebruiken zijn.

Functies van Google+ verdwijnen

Google heeft dan eindelijk bekendgemaakt wanneer het sociale netwerk van het bedrijf in z’n geheel, voor consumenten dan, zal worden gesloten. Na 2 april 2019 is het niet meer mogelijk het netwerk te betreden of een post te maken, aangezien het vanaf die dag officieel is gesloten. Dat is niet alles dat naar buiten gekomen is. Ook heeft de zoekmachinegigant laten weten dat een aantal functies eerder zal verdwijnen. Vanaf volgende week, 4 februari kunnen (nieuwe) gebruiken al een aantal dingen niet meer doen.

Zo is het niet mogelijk een nieuw profiel aan te maken en kunnen gebruikers ook geen pagina’s, gemeenschappen en evenementen aanmaken. Blogger zal vanaf die dag ook geen Google+-integratie meer hebben — een functie die vanaf 7 maart ook verdwijnt van andere websites. Vanaf die dag zullen moderators ook tools krijgen voor het downloaden van data. Daarna begint het proces tot sluiten pas echt. Na 2 april kun je dus niet meer bij je profiel. Wil je per se iets bewaren, regel dat dan binnen voordat het te laat is.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.