Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gamingconvertible Acer Predator Triton 900 aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2019, 12:42 CategorieWindows

Acer heeft tijdens CES 2019 een nieuwe gamingconvertible aangekondigd in de vorm van de Acer Predator Triton 900. Dit gevaarte beschikt over een scherm van 17-inch met een maximale resolutie van 4k en een zogenaamde CNC-machined Ezel Aero Hinge.

Dit is de Acer Predator Triton 900

Tijdens CES 2019 heeft Acer een gamingconvertible aangekondigd, genaamd de Acer Predator Triton 900. Het apparaat heeft een zogenaamd CNC-machined Ezel Aero Hinge waarmee het 17″-scherm kan worden gedraaid, verlengd of gekanteld. Gebruikers hebben de keuze uit vier modi: de weergavemodus om het scherm te delen met vrienden, de ezelmodus om games te spelen op het touchscreen, de laptopmodus voor traditionele gamescenario’s en de tabletmodus voor het gebruik van de laptop als tablet om te gamen.

Het glazen trackpad zit naast het toetsenbord, waardoor games, die gebruikmaken van toetsenbord en muis, op een ‘natuurlijke wijze’ gespeeld kunnen worden. De Acer Predator Triton 900 bevat dingen waar gamers blij van zouden moeten worden, zoals de nieuwe Nvidia GeForce RTX 2080-gpu en een 4k ips-scherm met Nvidia G-Sync. Onder de motorkap zit een Intel Core i7-processor van de achtste generatie, een ssd (solid state drive) en tot 32 GB aan werkgeheugen (niet geheel onbelangrijk: dit is ddr4-geheugen).

De Predator Triton 900 wordt geleverd met een draadloze Xbox-adapter waarmee gebruikers hun Windows 10-spellen kunnen spelen met een Xbox-controller en wordt de audio door Waves gefaciliteerd. De mobiele app PredatorSense is later dit jaar beschikbaar en biedt gebruikers de mogelijkheid om de Predator-pc met een smartphone te bedienen. Met de app kunnen de instellingen voor overklokken, ventilatorsnelheden, verlichting en geluidsmodi worden bediend. Er zijn meerdere dingen mogelijk binnen de applicatie.

Gebruikers kunnen de vooraf ingestelde verlichtingsprofielen op de pc weergeven of verlichtingsprofielen op afstand wijzigen. Bovendien kunnen gebruikers aangepaste macro-toetsencombinaties voor fysieke sneltoetsen bekijken en instellen. De Triton 900 biedt tevens ondersteuning voor Predator RGB Assault, een app voor League of Legends-gamers, die vooraf ingestelde verlichtingseffecten (gebaseerd op de personages in het spel) op het toetsenbord weergeeft terwijl de kampioenen laten zien wat ze in huis hebben.

Prijs en beschikbaarheid

De Acer Predator Triton 900 is verkrijgbaar met Core i7, 8G GD6 RTX2080, 16 GB/256 GB+256 GB SSD. De Predator Triton 900 zal vanaf mei verkrijgbaar zijn in de Benelux vanaf 4.299 euro.

Voor al het nieuws rondom CES 2019 kun je in onze uitgebreide nieuwsdatabase terecht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.