Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte foto’s tonen mogelijk nieuwe iPad Mini

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2019, 17:34 CategorieiPad

Geruchten over een nieuwe iPad Mini gaan al langer rond. Vorige maand nog plaatsten we een bericht over een mogelijke lancering van de iPad Mini 5 en een goedkopere 10-inch iPad voor 2019. Apple heeft nog niet gereageerd op de geruchten. Vandaag zijn er mogelijke afbeeldingen verschenen van de nieuwe iPad Mini 5.

De foto’s verschenen op het Twitter-account van ene Mr. White, waarbij onder de foto gepraat wordt over de iPad Mini 5. Er is weinig verschil te zien met de iPad Mini 4 die nu verkocht wordt, dus mogelijk gaat het om een prototype. In hoeverre deze foto op waarheid berust is dan ook niet duidelijk. Verschil zien we wel op de foto van de binnenkant, waar de antenne voor lte lijkt te ontbreken. Op dit moment verkoopt Apple de iPad Mini 4 wel met ondersteuning voor lte. Mogelijk wordt dit dus een wifi-only model. Ook de kleur goud lijkt iets anders te zijn dan gebruikelijk, alhoewel dat mogelijk door de fotokwaliteit zo lijkt. Tevens zien we dat de flitser opnieuw ontbreekt.

Goedkopere iPad Mini?

Als de geruchten over de nieuwe iPad Mini kloppen dan wil Apple de markt bedienen met een goedkopere iPad Mini. De productie zou volgens het bericht van vorige maand al zijn begonnen. Door een goedkoper model aan te bieden wil Apple ervoor zorgen dat de verkopen van de iPad-lijn minder hard teruglopen. De iPad Mini 4 dateert alweer van 2015 en een nieuw model met betere specificaties ligt dan ook wel in de lijn der verwachtingen. Het andere model dat Apple mogelijk in 2019 wil uitbrengen is een 10″-model. Deze zou de 9,7″-iPad van de zesde generatie moeten gaan vervangen.

  • Delen:
Apple iPad mini 4
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.