Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Coral duikt op met Snapdragon 855 en 6 GB aan werkgeheugen

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2019, 11:12 CategorieAndroid

Er is een onbekend Google-apparaat opgedoken in de Geekbech, eentje die Google Coral wordt genoemd en beschikt over Android Q. Daarnaast zit onder de motorkap een Qualcomm Snapdragon 855 en 6 GB aan werkgeheugen.

Google Coral opgedoken: wat is dit voor apparaat?

Er is een onbekend Google-apparaat opgedoken in de Geekbench. Dit mysterieuze apparaat draait op Android Q en beschikt over een Qualcomm Snapdragon 855 en 6 GB aan werkgeheugen. De naam Coral is ook al een keer opgedoken in het Android Open Source Project, maar tot nu toe is nog niet bekend wat het precies is. Waarschijnlijk is het niet een variant op of opvolger van de Pixel 3-smartphone, omdat de zoekmachinegigant vaak vissoorten gebruiken om aan te duiden dat het om een eigen smartphone gaat.

De website Mysmartprice denkt dat het om een nieuwe Chromebook gaat (mogelijk een opvolger van de Pixelbook). Echter, de keuze voor de processor is dan weer een beetje vreemd, omdat Qualcomm voor laptops en convertibles andere chipsets heeft geïntroduceerd. Ook gebruikt Google eerder Intel-chips voor dat soort apparaten. Verder is het zo dat Google het Google Coral-apparaat al eerder heeft getest met andere processors, van Intel, en dat dit de eerste keer is dat de device wordt getest met zowel een Snapdragon als Android Q aan boord.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.