Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Hey Siri-commando komt naar volgende generatie Apple Airpods’

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2019, 10:02 CategorieAccessoires

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan komt het Hey Siri-commando naar de volgende versie van de Apple Airpods aan. Nu is het nog zo dat je eerst op één van de twee oordoppen moet tappen voordat je een commando kunt uitvoeren.

Hey Siri op Apple Airpods – gerucht

In tegenstelling tot veel andere Apple-apparaten ondersteunen de Apple Airpods het commando Hey Siri niet en moet je op één van de twee oordoppen tappen voordat je een commando kunt uitvoeren. Zoals het er nu naar uitziet verandert dit in de toekomst, blijkt uit de nieuwe bèta van iOS 12.2. De volgende generatie van de populaire accessoire zou dit commando wel gaan ondersteunen. Dat betekent dus dat je voortaan heel de dag met die oordoppen in kunt lopen en ondertussen tegen de persoonlijke assistent kunt praten.

De verborgen functie is ontdekt door 9to5Mac. Binnen iOS 12.2 zit een optie waarmee je Hey Siri kunt instellen voor de Apple Airpods. Het koppelen gaat op eenzelfde manier zoals je dat gewend bent van Apple-producten. Wanneer de Airpods 2 moeten verschijnen, is vooralsnog niet duidelijk. Volgens de laatste geruchten moet dit in de eerste helft van 2019 gaan gebeuren. Apple organiseert in het voorjaar nog een persconferentie waar de nieuwe oordoppen mogelijk worden aangekondigd. Dan horen we er dus mogelijk ook meer over.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.