Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HMD Global begint uitrol van Android Pie voor Nokia 8 Sirocco

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2019, 15:43 CategorieAndroid

HMD Global, het bedrijf achter de moderne Nokia-smartphones, heeft laten weten dat de Android Pie-update voor de Nokia 8 Sirocco nu uitrolt. Dat betekent dat eigenaars van dit toestel snel kennismaken met de nieuwste functies van het Android-besturingssysteem.

Android Pie voor Nokia 8 Sirocco

Eigenaars van de Nokia 8 Sirocco, een high-end model van HMD Global, hebben er even op moeten wachten, maar nu is het zover. De Android Pie-update voor het apparaat is inmiddels beschikbaar en de uitrol is officieel begonnen. Dat mocht ook al, aangezien er al zat andere Nokia-smartphones zijn die de update al hebben ontvangen. HMD Global, als rechtenhouder van de Nokia-merknaam, laat weten dat de Sirocco de achtste Nokia-smartphone is die momenteel Android 9.0 Pie ontvangt. Lees ook onze review van het toestel.

Van alle acht de Nokia-smartphones is de Nokia 8 Sirocco ongetwijfeld de meest krachtige, totdat de nieuwe Nokia 9 Pureview om de hoek komt kijken dan. Dus is het goed om te zien dat de Pie-update beschikbaar wordt gesteld voordat de Pureview officieel is onthuld. Net zoals alle andere Android Pie-telefoons krijgt ook de Sirocco toegang tot onder meer App Actions, App Slices en Adaptive Battery, om maar wat op te noemen. Daarnaast is de functie voor je digitale gezondheid ook toegevoegd. Lees meer in ons Android Pie-artikel over de update.

  • Delen:
Nokia 8 Sirocco
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.