Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor View 20 eind januari in Nederland verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op22 januari 2019, 19:22 CategorieAndroid

Eind december werd de Honor View 20 officieel gepresenteerd in China. Het toestel zou op een later moment wereldwijd gepresenteerd gaan worden. Deze presentatie werd zojuist gehouden. De Honor View 20 komt op 29 januari in de Nederlandse winkels te liggen.

De Honor View 20 draait op een Kirin 980-processor, dezelfde als in de Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro. De smartphone heeft een groot scherm van 6,4-inch in een resolutie van 2.310 bij 1.080 pixels en een klein gaatje in de bovenhoek van het scherm voor de selfiecamera. De Europese versie krijgt verder 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen mee. De batterij heeft een capaciteit van 4.000 mAh.

Speciale structuur zorgt voor fris design

Het toestel heeft een selfiecamera aan de voorkant van 25 megapixel (f/2.0). Aan de achterkant vinden we een camera van 48 megapixel. Deze wordt geholpen door kunstmatige intelligentie om scenes te herkennen en automatisch de juiste instellingen te kiezen. Achterop vinden we tevens een vingerafdruksensor. De smartphone komt out-of-the-box direct met Android 9.0 Pie en heeft een opvallend design. De behuizing heeft een speciale behandeling gehad. Hierbij lopen de kleuren in elkaar over door middel van nanolithografie. Dit creëert een speciale structuur dat niet alleen zorgt voor een fris design, maar ook de levensduur moet bevorderen.

29 januari in de winkels voor 549 euro

De Honor View 20 ligt op 29 januari in de winkels. Het toestel kost 549 euro en zal in ons land verkrijgbaar zijn in zwart en blauw.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.