Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP Chromebook x360 11 G2 Education Edition aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2019, 15:03 CategorieChrome OS

HP heeft een nieuwe convertible Chromebook voor de educatieve markt aangekondigd: de HP Chromebook x360 11 G2 Education Edition. Onder de motorkap zit een moderne Intel-processor. Ook is het apparaat bestand tegen val- en knoeipartijen.

Dit is de HP Chromebook x360 11 G2 Education Edition

De HP Chromebook x360 11 G2 Education Edition beschikt over een accu die 11,5 uur meegaat. Daarnaast kan de Chromebook tegen een stootje en maakt het ook niet uit als je er een keer vloeistof op morst. Het is bovendien een veelzijdig apparaat door het 360 graden-scharnier, waardoor je hem in de laptop-, tent-, tablet- en presentatiemodus kunt gebruiken. Er is ondersteuning voor Android-applicaties vanuit Google Play en ook voor HP Classroom Manager. Je kunt schrijven, tekenen, typen en meer doen op het device.

Het scherm heeft een beschermlaag van Corning Gorilla Glass en de usb-c-poorten zijn verstevigd. Ook deze Chromebook, net als die van Acer, voldoet aan militaire standaarden, waardoor die echt niet zomaar kapot zal gaan. De maximale valhoogte zonder herstelbare schade is 76 centimeter. Naast een Intel-processor wordt het apparaat tevens uitgerust met maximaal 8 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte. Het is vooralsnog niet duidelijk vanaf wanneer de HP Chromebook x360 11 G2 Education Edition te koop is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.