Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Huawei P30 krijgt periscoopcamera en in-display vingerafdrukscanner’

Geschreven door
Geplaatst op28 januari 2019, 10:26 CategorieAndroid

Zoals het er nu naar uitziet krijgt de Huawei P30 een periscoopcamera en een in-display vingerafdrukscanner. Aangezien de Huawei Mate 20 Pro al zo’n vingerafdrukscanner heeft gekregen, is de kans groot dat de P-serie nu inderdaad aan de beurt is.

Huawei P30 met periscoopcamera – gerucht

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan krijgt de Huawei P30 een in-display vingerafdrukscanner, net zoals de Huawei Mate 20 Pro. Zoals het er nu naar uitziet wordt de P30 de eerste high-end vlaggenschipserie van het Chinese bedrijf, dus moet er zo veel mogelijk moderne technologie aan boord van het apparaat komt. Aangezien de P- en Mate-serie vaak elementen van elkaar overnemen, is het dus niet vreemd om te bedenken dat de in-display vingerafdrukscanner er daadwerkelijk aankomt. Het is een plausibel gerucht.

Daarnaast moet de Huawei P30 worden voorzien van een cameramodule met drie sensoren. Eén van die sensoren moet een soort periscoop worden, waardoor de telefoon in staat zou zijn optisch in te zoomen zonder kwaliteitsverlies. Aangezien Oppo ook al heeft aangekondigd meer met optische zoom te gaan doen, lijkt het inzoomen zonder kwaliteitsverlies mogelijk het volgende stokpaardje te worden voor telefoonfabrikanten. Op moment van schrijven is er verder nog niets bekend over de aankomende Huawei-smartphones.

  • Delen:
Huawei P20 Pro
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.