Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei presenteert opvouwbare 5g-smartphone op MWC 2019

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2019, 13:03 CategorieAndroid

Huawei heeft laten weten dat het bedrijf tijdens Mobile World Congress 2019 zijn opbouwbare 5g-smartphone zal gaan presenteren. Zowel ‘5g’ als ‘opvouwbaar’ zijn buzzwords van dit moment en de fabrikant lijkt nu van allebei te gaan profiteren.

Opvouwbare 5g-smartphone van Huawei

De woorden ‘5g’ en ‘opvouwbare smartphone’ komen in een tap tempo voorbij de laatste tijd. Het zijn twee technologische ontwikkelen waar de industrie het meeste naar uitkijkt en Huawei lijkt nu van allebei een graantje mee te pikken door tijdens Mobile World Congress 2019 zijn opvouwbare 5g-smartphone te presenteren. De teaser voor deze smartphone werd aan het einde van een presentatie in Beijing gegeven. In de onderstaande video zegt directeur Richard Yu duidelijk dat Huawei dit van plan is om te doen in Barcelona.

De laatste paar maanden is het nieuws omtrent opvouwbare smartphones in een rap tempo toegenomen. En zoals het er nu naar uitziet zijn die verhalen lang niet meer futuristisch of fantasierijk, maar krijgen we dit jaar daadwerkelijk smartphones in onze handen gedrukt dit opgevouwen kunnen worden. Veel concurrenten van Huawei werken ook al aan opvouwbare smartphones, maar Huawei zou nog wel eens de eerste kunnen zijn die een opvouwbare 5g-smartphone uitbrengt. De tijd zal het ons gaan leren; het duurt nu niet lang meer.

  • Delen:
Huawei P Smart 2019
Huawei P Smart 2019
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.