Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram maakt tegelijk posten op meerdere accounts mogelijk

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2019, 22:01 CategorieApplicaties

Als je meerdere Instagram-accounts hebt, kan het soms nog wel eens onhandig zijn om op elk van die accounts dezelfde foto te plaatsen. Een nieuwe functie maakt daar een einde aan. Althans, voor mensen die in bezit zijn van een Apple-apparaat.

Posten op Instagram

Volgens de site TechCrunch is het straks mogelijk voor gebruikers met een iOS-apparaat om dezelfde Instagram-post op elk van hun accounts tegelijk te plaatsen. Als je een post aanmaakt, krijg je momenteel een menu te zien waar je ook mensen kan taggen en een locatie kan toevoegen aan die post.

Daar komt straks nog een extra optie bij. Die biedt je de mogelijkheid om heel eenvoudig aan te geven op welke accounts je nieuwe foto moet verschijnen. “We rollen deze functie uit om mensen die vaak op meerdere accounts posten een betere ervaring te bieden”, aldus een woordvoerder van het bedrijf tegenover TechCrunch.

Veel geruchten

De afgelopen jaren waren er meermaals geruchten over de komst van wat onder gebruikers een regram-functie heet. Het bedrijf stelde telkens weer dat het daar niet aan werkte. Daar zou behoorlijk lang over zijn gedebatteerd door de bedrijfsleiding, maar het paste niet bij het idee van een creatief platform dat ook zekere authenticiteit zou moeten bieden. Ondanks dat dit geen directe regram-functie is, is het wel een stap in die richting.

De verwachting is dat het straks ook voor Android-gebruikers mogelijk zal zijn om een post direct op meerdere accounts te plaatsen. Of en wanneer die functie er komt is echter nog niet duidelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.