Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iOS 13 introduceert donkere modus en nieuw iPad-thuisscherm’

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2019, 10:18 CategorieiPad

De volgende versie van het iOS-besturingssysteem, iOS 13, introduceert mogelijk een donkere modus en een nieuw iPad-thuisscherm. Die donkere modus zou meteen gelden voor heel het systeem, zodat je in de avond je iPhone zonder al te veel problemen kunt blijven gebruiken.

iOS 13 met donkere modus en meer

Apple brengt later dit jaar officieel iOS 13 uit. Volgens Bloomberg zou de iOS-update onder meer een donkere modus meenemen. Deze modus zou dan gelden voor heel het systeem. Eerder introduceerde Apple al een dergelijke modus voor het macOS, dus het is niet vreemd wanneer dit gebeurt. Verder moet de update ervoor zorgen dat er verbeteringen worden doorgevoerd aan Carplay. Ook is het zo dat iPad-bezitters zouden mogen rekenen op een nieuw thuisscherm. Helaas is daar momenteel nog niet zo veel over bekend.

Het enige wat Bloomberg daar nog aan toevoegt, is dat het thuisscherm voor de iPad een tabinterface voor applicaties krijgt, evenals een verbeterde bestandenbeheerder. Daarnaast zou Apple nieuwe diensten willen integreren met iOS 13, waaronder een abonnement voor tijdschriften en eentje voor unieke videocontent. Waarschijnlijk maakt Apple zelf meer bekend over de iOS-update in juni, wanneer de nieuwe editie van de Worldwide Developers Conference (WWDC) zal plaatsvinden. Een precieze datum is nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.