Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 11 krijgt 10-megapixelfrontcamera en geen usb-c-aansluiting’

Geschreven door
Geplaatst op17 januari 2019, 10:19 CategorieiPhone

Er zijn veel geruchten verschenen over de aankomende iPhone 11. Zo zou de frontcamera over tien megapixel moeten gaan beschikken en meldt de bron nu dat er mogelijk toch géén usb-c-poort aanwezig zal zijn op het toestel.

iPhone 11-geruchten op een rijtje

Dezelfde bronnen die eerder een design voor de iPhone 11 de wereld in hebben geholpen (CompareRaja en OnLeaks), hebben nu meerdere geruchten verspreid over de aankomende iPhone. Zo wordt er onder meer beweerd dat de nieuwe iPhone een 10-megapixelfrontcamera gaat krijgen voor het maken van selfies. Daarnaast is ook naar buiten gekomen dat de camera’s aan de achterkant beschikken over tien en veertien megapixel, maar over de derde sensor is op moment van schrijven helaas nog niets bekend.

Aangezien de iPhone XS momenteel twee camera’s van twaalf megapixel heeft, kan het zijn dat de drie camera’s van de iPhone beschikken over twee veertien-megapixellenzen en één lens van tien megapixel. Daarnaast laten de bronnen weten dat de iPhone toch géén usb-c-poort krijgt en in plaats daarvan de Lightning-poort behoudt. Ook kan het goed zijn dat Apple de interne onderdelen anders indeelt, omdat de nieuwe cameramodule dat als het ware eist van de fabrikant. Uiteraard heeft Apple niet gereageerd op deze recente geruchten.

  • Delen:
iPhone 11 Pro
Apple iPhone 11 Pro
iOS
iPhone 11
Apple iPhone 11
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.