Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhones die gepland staan voor 2020 krijgen speciaal 3d-camersysteem’

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2019, 10:09 CategorieiPhone

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Apple in 2020 iPhones uit die zijn voorzien van een speciaal 3d-camerasysteem. Dit systeem moet veel beter met diepte kunnen omgaan dan het huidige systeem op de iPhone-modellen.

iPhones met speciaal 3d-camerasysteem

Bloomberg schrijft dat Apple voornemens is iPhones uit te brengen (in 2020), die zijn voorzien van een speciaal 3d-camerasysteem. Dit systeem zou een laser gebruiken voor het meten van diepte en dat zou veel beter moeten werken dan het huidige systeem in de verschillende iPhone X-modellen. De focus zou echter met name op augmented reality liggen, maar deze verandering zou ook kunnen betekenen dat portretfoto’s er beter uit komen te zien. Nu moeten smartphones nog te veel leunen op software om dat goed te weergeven.

Apple zou momenteel onder meer met Sony in gesprek zijn voor het testen van camerasensoren. Aanvankelijk was er een plan dat deze technologie naar de iPhones voor 2019 zou brengen, maar om onbekende redenen is dat uitgesteld. Veranderingen die je wel alvast kunt verwachten zijn een derde camera, een usb-c-aansluiting (in plaats van de lightning-poort) en een verbeterde Face ID-sensor. Daarnaast moet iOS 13 een donkere modus presenteren en moeten er ook verschillende nieuwe iPads op de markt gaan verschijnen.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.