Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Je kunt nu AR Measure testen op de Oppo RX17 Pro

Geschreven door
Geplaatst op15 januari 2019, 10:29 CategorieAndroid

Oppo heeft laten weten dat iedereen met een Oppo RX17 Pro nu mee kan doen met de bèta-test van de functie AR Measure. De RX17 Pro beschikt over een functie genaamd Time of Flight, waardoor de camerasensor in staat is diepte te meten in augmented reality.

AR Measure op Oppo RX17 Pro

De Oppo RX17 Pro is voorzien van een Time of Flight-sensor, waardoor de cameramodule in staat is diepte te meten. Dat is vooral handig voor augmentedrealityapplicaties. Zo kan de smartphone je helpen bij het opmeten van allerlei dingen (zoals Apple en Google ook al hebben laten zien). Eigenaars van de RX17 Pro kunnen nu meedoen met de bèta van een app waarmee je dingen kunt opmeten, genaamd AR Measure. Meedoen met deze bèta gaat heel simpel: je klikt hier voor het apk bestand (op je telefoon) en installeert de app direct.

Oppo laat wel weten dat de app soms nog foute informatie kan weergeven, maar daar is het dan ook een bèta voor. Voordat je begint, dien je er zeker van te zijn dat je de nieuwste versie van het Color OS (de Android-softwareschil) op je Oppo RX17 Pro hebt staan. Vervolgens kun je de app installeren en openen en de aanwijzingen in beeld opvolgen voor het opmeten van dingen. Je kunt niet alleen dingen opmeten, ook is het mogelijk hoeken op te meten en te zien hoe ver een bepaald object van jou of een ander ding in de buurt verwijderd is.

  • Delen:
Oppo Find X
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.