Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Je kunt nu op Instagram Stories delen wat je net op Netflix hebt gekeken

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2019, 9:44 CategorieApplicaties

Netflix-kijkers met een iPhone kunnen vanaf nu ook op Instagram Stories delen wat ze zojuist hebben beken op de videostreamingdienst. Met deze functie hoopt het bedrijf dat je sneller geneigd bent je enthousiasme voor een serie of film te delen met je vrienden.

Netflix-binge delen op Instagram Stories

Soms kom je een serie, film, documentaire of ander soort programma tegen op Netflix waar je helemaal verliefd op bent geworden, om wat voor reden dan ook, dat je niets liever wil doen dan dat enthousiasme delen met je vrienden. Als je de app op iOS-gebruikt, dan is dat nu mogelijk via Instagram Stories. Hebben de vouwlessen van Marie Kondo je leven veranderd, ben je onder de indruk van de chaos van de organisatie van het Fyre Festival of wil je gewoon dat mensen het tweede seizoen van The Punisher zien? Deel het met ze.

Wanneer je iets deelt via Instagram Stories, dan zal Netflix een afbeelding van dat programma of die film plaatsen in je Stories-carrousel. Uiteraard is er een link aanwezig naar de pagina binnen de videostreamingdienst, zodat geïnteresseerd meteen kunnen beginnen met kijken. De functie is vooralsnog alleen live in de iOS-versie van de app en onduidelijk is of ook Android-gebruikers dezelfde mogelijkheid krijgen. Met apps als Shazam, Spotify en Soundcloud is het ook al mogelijk te delen wat je zojuist het ervaren, maar dan qua muziek.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.