Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo Smart Tabs: interessante extra functionaliteit bij standaard tablet

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2019, 0:24 CategorieAndroid

Lenovo heeft een nieuwe toepassing bedacht voor Amazons slimme assistent Alexa. Tijdens de CES 2019 onthulde het bedrijf een tablet die zich vooral van de concurrentie onderscheidt met zijn functionaliteit in combinatie met een speciaal docking station.

Lenovo Smart Tabs

De nieuwe tablets dragen de naam Smart Tabs en komen als de M10 en P10 op de markt. Beiden zijn vrij standaard en draaien op Android Oreo. Dat wordt weer draaiende gehouden met een Qualcomm Snapdragon 450-processor.De tablet is vooropgesteld een Android-tablet, maar biedt functionaliteit die je van Amazon kent.

De tablet kan namelijk werken met een speciaal door Lenovo gemaakt laadstation. Als de Smart Tabs hierin geplaatst wordt om op te laden, schakelt deze over op de Show Mode van Amazon. Vervolgens toont deze foto’s, speelt de tablet muziek af en kan deze dienst doen als Alexa-assistent.

Standaard specs

De tablets beschikken over vrij standaard specificaties. De M10 biedt de gebruiker 2 gigabyte aan werkgeheugen met 16 gigabyte aan opslagcapaciteit. Optioneel kan de gebruiker ook kiezen voor 3GB werkgeheugen en 32GB aan opslagcapaciteit. Verder biedt de Smart Tabs M10 nog een accu met capaciteit van 4.850mAh. De P10 biedt dezelfde specificaties, maar een grotere accu met capaciteit van 7.000mAh.

Beide apparaten hebben verder nog een selfiecamera en een camera aan de achterkant. De apparaten bieden ook nog ingebouwde Dolby Atmos-speakers. De M10 kost in de Verenigde Staten 199,99 dollar en de P10 299,99 dollar. Europese prijzen zijn nog niet bekend.

Voor al het nieuws rondom CES 2019 kun je in onze uitgebreide nieuwsdatabase terecht.

  • Delen:
Lenovo Yoga 730 (15-inch)
Lenovo Yoga 730 (15-inch)
Windows 10
Lenovo Yoga 730 (13-inch)
Windows 10
Lenovo Yoga 530
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.