Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG brengt Sound-on-Display naar volgende toptoestel’

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2019, 15:18 CategorieAndroid

Smartphonefabrikanten brengen steeds meer nieuwe functies naar hun apparaten. Op die manier hopen fabrikanten hun toestellen van de concurrentie te onderscheiden. Zodoende heeft Samsung al het Always-on-Display en komt LG nu mogelijk met een Sound-on-Display.

De LG G8

Dat stellen althans anonieme bronnen van de Zuid-Koreaanse site ET News. Gewoonlijk staat die site bekend om zijn betrouwbare berichtgeving, dus het zou zomaar kunnen kloppen. Volgens de site brengt het Koreaanse bedrijf in de loop van maart zijn nieuwe premium toestel, de LG G8, op de markt.

De smartphone krijgt volgens OnLeaks, die regelmatig details van aanstaande smartphones lekt, een Sound-on-Display. Dat is een nieuwe techniek waarbij de speaker achter het scherm geplaatst is. Dat paneel kan dan een beetje trillen, zodat het audiobereik groter is. Het resultaat zou betere audio zijn, al is niet helemaal duidelijk hoe het eruit komt te zien of hoe de technologie precies werkt.

De LG G8 krijgt naar verluidt een behoorlijk groot scherm van meer dan zes inch. Verder zal de telefoon net als andere soortgelijke toptoestellen van de fabrikant een midrange processor krijgen, minstens vier gigabyte aan werkgeheugen en naar schatting 32 gigabyte aan opslagcapaciteit.

De verwachting is dat de smartphone, met SoD-technologie, in de loop van februari tijdens het Mobile World Congress in Barcelona gepresenteerd wordt. Het is nog niet zeker wat het bedrijf komende week tijdens de CES 2019 zal presenteren. Recent was er nog het verhaal dat het bedrijf in elk geval niet met zijn eerste opvouwbare smartphone komt.

  • Delen:
LG G7 Fit
LG G7 Fit
Android Oreo (8.x)
LG Q7
LG Q7
Android Oreo (8.x)
LG G7 ThinQ
LG G7 ThinQ
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.