Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola Moto G7 mogelijk al te zien op gelekte foto’s

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2019, 15:19 CategorieAndroid

De onaangekondigde Motorola Moto G7 is nu mogelijk al te zien op een serie foto’s die woensdag op het internet zijn verschenen. De verwachting is dat de G7-modellen volgende week worden aangekondigd, waarschijnlijk op 7 februari.

Moto G7 te zien op foto’s – gerucht

Nadat de officiële Braziliaanse website van Motorola de verschillende Moto G7-modellen al heeft gelekt, zijn er nu op de website 91mobiles foto’s verschenen waarop we het toestel mogelijk al te zien krijgen. Zoals eerder al te zien was krijgt de G7 smallere randen dan zijn voorganger. De notch aan de bovenkant van het redelijk grote scherm heeft de vorm van een waterdruppel en neemt op zich ook weinig ruimte in beslag. Door dat grote scherm is de G7 zelf ook een grote smartphone geworden, zoals het er nu naar uitziet.

Als we de meest recente geruchten mogen geloven dan zal de Motorola Moto G7 een scherm van 6,24-inch gaan krijgen. De maximale resolutie bedraagt 2.270 bij 1.080 pixels. Onder de motorkap zou dan een octacore-processor moeten zitten (Snapdragon 636) en tot 6 GB aan werkgeheugen en tot 64 GB aan interne opslagruimte. Die ruimte zou uitbreidbaar moeten zijn met een micro-sd-kaart. Achterop zit een dubbele camera van zestien en vijf megapixel, terwijl de frontcamera beschikt over een sensor van acht megapixel.

  • Delen:
moto g7 plus
Motorola Moto G7 Plus
Android Pie (9.x)
Moto G7
Motorola Moto G7
Android Pie (9.x)
Moto G7 Power
Motorola Moto G7 Power
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.