Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Braziliaanse Motorola-website lekt informatie over Moto G7-modellen

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2019, 9:16 CategorieAndroid

De Braziliaanse website van Motorola heeft per ongeluk informatie over alle aankomende Moto G7-modellen online gezet. De verwachting is dat Motorola de toestellen op 7 februari onthuld, maar tegen die tijd weten we al bijna alles dat we zouden moeten weten.

Motorola Moto G7-info gelekt op officiële website

Op de Braziliaanse website van Motorola stond heel even de informatie over de aankomende Moto G7-modellen. Uit dat lek valt op te maken dat de modellen inderdaad worden voorzien van een scherm met een smalle inkeping, in de vorm van een waterdruppel. Ook moeten de randen een stuk dunner zijn dan op voorgaande modellen. Bovendien is nu duidelijk dat de smartphones hun koptelefoonaansluiting behouden, aangezien je die opening kunt vinden naast de usb-c-poort. Inmiddels is de pagina weer aangepast.

Op die pagina stonden ook de specificaties van de toestellen. Zo moet de Moto G7 worden voorzien van een 6,24″-scherm met een resolutie van 2.270 bij 1.080 pixels. Aan de achterkant zitten een dubbele camera van twaalf en vijf megapixel, terwijl aan de voorkant een selfiecamera van acht megapixel zit. Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 632-processor, 4 GB aan werkgeheugen, 64 GB aan interne opslagruimte en een accu die beschikt over een vermogen van 3.000 mAh. De overige modellen verschillen niet veel.

De Moto G7 Play, Moto G7 Power en Moto G7 Plus krijgen nagenoeg dezelfde specificaties, met kleine verschillen. De G7 Play en Power krijgen een lagere resolutie, terwijl de Power ook beschikt over een accu van 5.000 mAh en de Plus zal beschikken over een Qualcomm Snapdragon 636-processor. Op moment van schrijven heeft Motorola de informatie nog niet bevestigd, maar we kunnen ervan uitgaan dat het klopt (gezien de bron van de info). De verwachting is dat de aankondiging op 7 februari aanstaande zal plaatsvinden.

  • Delen:
moto g7 plus
Motorola Moto G7 Plus
Android Pie (9.x)
Moto G7
Motorola Moto G7
Android Pie (9.x)
Moto G7 Power
Motorola Moto G7 Power
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.