Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuw design Facebook Messenger rolt wereldwijd uit

Geschreven door
Geplaatst op21 januari 2019, 10:30 CategorieApplicaties

Al in september kwam het nieuws naar buiten dat Facebook Messenger een nieuw design zou krijgen. Het nieuwe design zou het voor de gebruiker vooral gemakkelijker moeten maken. Deze uitrol van het nieuwe design begon al in oktober, maar pas vanaf dit weekend is het nieuwe design wereldwijd beschikbaar.

Facebook Messenger heeft de afgelopen tijd veel nieuwe functies gekregen. Het menu was daarom erg vol geworden, waardoor je niet altijd snel alle beschikbare functies wist te vinden. Sinds september wisten we al dat Facebook werkte aan een nieuw design. Zodra je Facebook Messenger opent zie je nu drie verschillende tabs onderaan het scherm, dit zijn Chats (voor al je berichten), Mensen (je contactpersonen en verhalen) en Ontdekken (ontdek interessante nieuwe dingen, chat met bedrijven en speel games met je vrienden).

Drie nieuwe tabbladen voor alle functies

Facebook Messenger heeft in het nieuwe design de negen oude tabbladen in slechts drie tabbladen weten te stoppen. Het is goed om te weten dat er geen oude functies uit zijn gehaald. Alle functies die voorheen in Messenger te vinden waren zijn er nu nog steeds. De algehele gebruikerservaring is er echter op vooruit gegaan. De update is per direct nu ook in ons land te downloaden voor Android en iOS.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.