Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nieuwe Apple Airpods krijgen gezondheidsfuncties, verschijnen eerste helft 2019’

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2019, 13:55 CategorieAccessoires

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan verschijnen de nieuwe Apple Airpods in de eerste helft van 2019. Ook zou Apple voornemens zijn verschillende gezondheidsfuncties toe te voegen aan de draadloze oordoppen.

Apple Airpods met gezondheidsfuncties – gerucht

De website Digitimes laat weten dat Apple voornemens is gezondheidsfuncties toe te voegen aan de aankomende Apple Airpods. De oordoppen zouden bovendien in het tweede kwartaal van 2019 moeten gaan verschijnen. Helaas is op moment van schrijven niet precies duidelijk waar de website zijn informatie vandaan haalt, omdat er geen bronnen worden genoemd. De site heeft vaak geruchten die achteraf blijken te kloppen, maar heeft het ongeveer net zo vaak ook fout — dus kun je dit nieuws het beste met een korrel zout nemen.

Het kan zijn dat Digitimes in dit geval kijkt naar wat bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo hierover heeft gezegd. Kuo zei vorig jaar namelijk dat de nieuwe Apple Airpods namelijk eind 2018 of vroeg in 2019 moeten verschijnen. ‘Eerste helft 2019’ valt mogelijk onder ‘vroeg 2019’ in dit geval. Bovendien zijn de oordoppen al opgedoken in de database van Bluetooth Special Interest Group, de organisatie die verantwoordelijk is voor de standaard, waardoor het dus goed zou kunnen dat Apple binnenkort nieuwe versies lanceert.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.