Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nintendo verschuift Mario Kart Tour naar de zomer van 2019

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2019, 9:35 CategorieGaming

Nintendo heeft bekendgemaakt dat Mario Kart Tour, de game die naar Android en iOS komt, pas in de zomer van 2019 wordt uitgebracht. Aanvankelijk had het spel voor maart 2019 moeten uitkomen, maar de Japanse spellenboer laat nu weten die (uiterste) releasedatum niet te halen.

Mario Kart Tour verschijnt later

Het is nu een jaar geleden dat Nintendo aankondigde dat Mario Kart Tour naar Android en iOS zou komen. In al die tijd hebben we niets over de game vernomen, waardoor het nieuws dat de game is verschoven naar ‘zomer 2019’ ook niet echt als een verrassing komt. Aanvankelijk moest Tour voor maart 2019 uitkomen, maar dat gaat nu dus niet meer lukken, laat de Japanse spellenboer weten. De reden voor het uitstel is simpel: de kwaliteit moet gewaarborgd kunnen worden, evenals de content die na de lancering verschijnt.

Dit is overigens niet de enige grote Nintendo-titel die in de afgelopen weken is uitgesteld. De game Metroid Prime 4 voor Nintendo Switch komt voorlopig ook niet uit, aangezien het ontwikkelen ervan helemaal opnieuw begonnen is. Dit soort berichten geven reden tot zorgen, ware het niet voor het feit dat Zelda- en Mario-bedenker Shigeru Miyamoto ooit heeft gezegd dat, en we parafraseren, “een uitgestelde game uiteindelijk goed kan worden, maar een haastig uitgebracht spel voor altijd slecht is”. Daar moeten we maar mee doen.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.