Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nokia 9 Pureview krijgt in-display vingerafdrukscanner, dit zijn de animaties’

Geschreven door
Geplaatst op15 januari 2019, 9:42 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan wordt de Nokia 9 Pureview de eerste Nokia met een in-display vingerafdrukscanner. Er is nu extra bewijs gevonden voor dit onderdeel: er staan video’s online met de animaties van die scanner.

Nokia 9 Pureview met in-display vingerafdrukscanner – gerucht

Er is al veel geschreven over de Nokia 9 Pureview. Een onderbelicht onderdeel is de in-display vingerafdrukscanner. Er is nu meer bewijs opgedoken voor dit onderdeel. De website Love Nokia heeft namelijk videobestanden binnen de settings.apk gevonden met daarin animaties voor de vingerafdruklezer die in het scherm verwerkt zit. Ook zijn er afbeeldingen opgedoken die gebruikers moeten helpen bij het lokaliseren van de scanner, met de tekst “Locate the fingerprint sensor at the bottom of the front of your phone”.

Hierboven kun je dus zien waar de scanner zich zal bevinden. Dit proces ziet er niet heel anders uit dan het proces dat wordt gepresenteerd op bijvoorbeeld de Huawei Mate 20 Pro en de OnePlus 6T, die allebei beschikken over een in-display vingerafdrukscanner. Wanneer je de scanner op de Nokia 9 Pureview gaat gebruiken, dan komen er futuristische animaties in beeld te staan. Die animaties zijn opgenomen en op YouTube geplaatst. Het gaat om drie animaties, genaamd Future, Molecular en Supercell. Bekijk de video’s hieronder.

  • Delen:
Nokia 9 PureView
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.