Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Renders tonen Nokia-smartphone met gat in het scherm

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2019, 20:26 CategorieAndroid

Er zijn voor het eerst renders online verschenen van een Nokia-telefoon met een gat in het scherm. Via OnLeaks zijn die op de site 91Mobiles geplaatst. Aangezien OnLeaks redelijk vaak goed zit met het lekken van smartphones, lijkt het waarschijnlijk dat er in de nabije toekomst een Nokia-toestel komt met geperforeerd scherm.

Nieuwe Nokia-telefoon

Er waren al een aantal andere fabrikanten die werken aan zo’n scherm: Huawei, Honor, Motorola en ook Samsung. Maar nu volgt Nokia dus ook met eenzelfde ontwikkeling. Het gaat dan om een gewoon scherm dat de hele voorkant van een telefoon bedekt. In plaats van een notch, is er dan een gat gemaakt in het display die ruimte maakt voor de selfiecamera.

De renders van OnLeaks zijn gemaakt met behulp van cad-tekeningen van de smartphone. Het toestel schijnt de Nokia 8.1 Plus te heten en een schermdiagonaal van 6,22-inch te krijgen. Daarmee is het toestel groter dan de Nokia 8.1, die later deze maand nog op de markt komt. Het gat in het scherm zit overigens links bovenin.

De smartphone heeft, zo kunnen we aan de hand van de renders concluderen, een glazen achterkant. Ook zit er een dubbele camera aan de achterkant van de smartphone. Onderin zit een usb-c ingang en aan de bovenkant nog een 3,5mm-ingang. Die maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een hoofdtelefoon aan te sluiten.

Tot slot is op de achterkant nog ruimte voor een vingerafdrukscanner en zien we het Android One logo.

  • Delen:
Nokia 7 Plus
Android Oreo (8.x)
Nokia 8 Sirocco
Android Oreo (8.x)
Nokia 6 (2018)
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.