Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go zet volledig in op Hoenn met events, bazen en meer

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2019, 14:02 CategorieGaming

De populaire augmentedrealitygame Pokémon Go wordt voorzien van nieuwe events, bazen en meer, allemaal vanuit de regio Hoenn. Dat betekent dat je dus meer beesten kunt gaan tegenkomen uit de Pokémon-spellen Ruby, Sapphire en Emerald.

Hoenn-thema voor Pokémon Go

Ben je een fan van de derde generatie Pokémon-spellen en speel je nog altijd Pokémon Go? Dan hebben we goed nieuws, aangezien die augmentedrealitygame evenementen, raid bosses, kostuums en meer vanuit de Hoenn-regio krijgt in de komende weken. Sterker nog: de periode duurt vanaf nu tot en met de 29ste en in die periode kom je ook nog eens meer Pokémon vanuit Hoenn tegen (dat geldt ook voor de eieren van zeven kilometer). Uiteraard komen er ook nieuwe Field Research-taken aan voor Pokémon-professors.

En mocht je ze de vorige keer hebben gemist, dan heb je nu wederom de kans de legendarische beesten Kyogre (de blauwe) en Groudon (de rode) te vangen. Bovendien bestaat de kans dat je shiny versies tegenkomt van de Pokémon Zigzagoon en Taillow. Train je je Shroomish tijdens deze periode tot een Breloom, dan leert dat beest de speciale aanval Grass Knot. Ben je trouwens fan van de slechte teams uit die games? Dan heb je nu ook de kans kleding aan te trekken voor je avatar, op basis van Team Aqua of Team Magma.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.