Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Preview van Apple-nieuwsdienst gevonden in bèta iOS 12.2

Geschreven door
Geplaatst op28 januari 2019, 9:42 CategorieApplicaties

Binnen de bèta van iOS 12.2 zit een preview van de nog onaangekondigde Apple-nieuwsdienst, waardoor we daar nu al meer over weten. Met een abonnement op deze dienst zou je toegang moeten krijgen tot enkele kranten en tijdschriften.

Apple-nieuwsdienst gevonden in iOS 12.2

Binnen de bèta van iOS 12.2, die nu beschikbaar is voor ontwikkelaars, zit een preview van de onaangekondigde Apple-nieuwsdienst, waarmee je toegang krijgt tot enkele kranten en tijdschriften voor een vast maandbedrag. Eind vorig jaar kwam al naar buiten dat Apple aan zo’n dienst zou werken voor de Nieuws-applicatie. Naar verluidt bouwt het bedrijf uit Cupertino voort op de app Texture, die door de Amerikaanse techgigant is overgenomen en eerder al werd gebombardeerd tot ‘de Netflix van tijdschriften’.

De dienst zal, in elk geval in de Verenigde Staten, Apple News Magazines worden genoemd. Betalingen zullen worden verricht via iTunes. Helaas is er op moment van schrijven nog niets bekend over prijzen of een releasedatum. Texture bood in elk geval toegang tot tweehonderd magazines voor 9,99 dollar per maand. Mogelijk wordt ook deze nieuwsdienst onderdeel van het allesomvattende abonnement waar Apple ook aan zou werken, waar ook televisie-, video- en muziekdiensten onder moeten vallen. Apple heeft niet gereageerd.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.