Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Renders tonen alternatief iPhone 11-design met smallere notch’

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2019, 9:39 CategorieiPhone

Er zijn nieuwe renders verschenen die een alternatieve versie van de iPhone 11 laten zien, met een andere cameramodule en smallere notch. De maker van de renders gelooft dat dit een ander design is dat Apple momenteel achter de schermen aan het testen is.

Alternatief design iPhone 11 – gerucht

Ongeveer een week geleden verschenen de eerste renders van de iPhone 11 (zoals het internet de nieuwe iPhone nu noemt) online. Woensdag zijn er nieuwe renders verschenen en de maker ervan is van mening dat dit een tweede prototype is dat Apple momenteel achter de schermen test. Dit design laat een smartphone zien met een slankere cameramodule en een smallere notch. Beide prototype lijken daardoor niet echt op elkaar, maar OnLeaks verzekert mensen ervan dat beide modellen toch echt legitiem zijn.

De drie camera’s op de iPhone 11 zouden dus ook gecentreerd aan de achterkant geplaatst kunnen worden, in plaats van in de hoek. Verder is ook opvallend dat de flitser dit keer geen eigen opening heeft, maar in plaats daarvan om de cameralens in het midden zit. Onder die camera zou ook nog de microfoon voor het opnemen van video’s zitten. Daarnaast zien we dan de notch dit keer smaller is gemaakt en dat de randen aan de zijkanten eveneens minder ruimte innemen. Waarschijnlijk worden de nieuwe iPhones in september gepresenteerd.

  • Delen:
iPhone 11 Pro
Apple iPhone 11 Pro
iOS
iPhone 11
Apple iPhone 11
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.