Renders van Moto G7-serie tonen vier verschillende modellen

21 januari 2019 2 Minuten 0 Reacties
Moto G7 en G7 Plus

Er zijn renders opgedoken van de Motorola Moto G7-serie. Deze tonen vier verschillende modellen, namelijk de Moto G7, G7 Plus, G7 Play en G7 Power. Het design van de verschillende modellen is vrijwel hetzelfde, maar kent verschillen op het gebied van de camera's en de notch.

Nieuws over de Motorola Moto G7 duikt al op sinds oktober. Na de eerste renders werd het toestel in november al gespot bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond die nieuwe producten moet testen voordat het in de winkels komt te liggen. Tot op heden was het echter stil, maar nu zijn er renders opgedoken van vier verschillende versies van de Motorola Moto G7-serie.

Vorig jaar waren we erg tevreden over de Moto G6-serie en dan vooral over de Moto G6 Plus. Dit jaar lijkt het erop dat we vier verschillende versies krijgen. De reguliere Moto G7, de Moto G7 Plus, de Moto G7 Power en de Moto G7 Play. En de renders die nu zijn verschijnen laten zien dat de toestellen qua design toch vrijwel hetzelfde zijn, maar ze niet allemaal dezelfde notch (scherminkeping) hebben. De Moto G7 en de Moto G7 Plus krijgen een kleine waterdruppel, terwijl de Moto G7 Play en de Moto G7 Power een brede notch krijgen.

Waterdruppel of brede notch

Alle modellen in de serie krijgen een vingerafdruksensor aan de achterzijde. De G7 en G7 Plus krijgen een dubbele achtercamera, terwijl de andere twee modellen een enkele camera aan boord hebben. Ieder model krijgt eigen kleuren. Het reguliere model in zwart in wit, de Plus in rood en blauw, de Play in goud en zwart en de Power in blauw en paars. Of alle modellen naar ons land komen is nog niet bekend. Europese prijzen zijn nog niet bevestigd, maar de G7 Play gaat waarschijnlijk 149 euro kosten, terwijl de G7 Power (met batterij van 5.000 mAh) voor 209 euro te verkrijgen zal zijn.

De officiële aankondiging laat nog altijd op zich wachten, maar het zal nu niet lang meer duren voordat Motorola de G7-serie officieel zal presenteren. Een presentatie tijdens de MWC, eind februari, ligt in de lijn der verwachtingen.

Reacties (0)