Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy S10 in het wild gespot

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2019, 11:32 CategorieAndroid

Vorige maand december kwamen de geruchten over de nieuwe Samsung Galaxy S10 pas echt op gang. Zo doken de eerste renders van het toestel op en kregen we een mogelijke datum te horen van de presentatie, namelijk 20 februari. Vandaag kunnen we daar weer informatie aan toevoegen, want de bekende lekker Evan Blass heeft een echte foto in handen gekregen van de Galaxy S10.

De foto geeft een goed kijkje op het Infinity-O display met het gat rechts bovenaan in de hoek voor de frontcamera. Het uiterlijk van het toestel is grondig onder handen genomen ten opzichte van de Galaxy S9-serie, met veel smallere schermranden aan de boven- en onderkant. Een foto van de achterkant ontbreekt helaas, maar op de eerder gepubliceerde renders zagen we een cameramodule met drie camera’s die horizontaal geplaatst waren.

Andere apparaten draadloos opladen

Volgens Evan Blass krijgt de Galaxy S10 ook de mogelijkheid voor ‘reverse wireless charging’. Net als op de Huawei Mate 20 Pro betekent dit dat je andere smartphones en wearables met dit toestel draadloos kunt opladen.

De Samsung Galaxy S10 wordt mogelijk op 20 februari gepresenteerd. Er zullen drie verschillende toestellen in de serie verschijnen. Het reguliere model, de S10 Plus en de S10 Lite. Mogelijk wordt daar later nog een 5g-model van de serie aan toegevoegd. Waarschijnlijk liggen de toestellen in maart in de winkels.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.