Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung toont opvouwbare smartphone achter gesloten deuren op CES’

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2019, 15:20 CategorieAndroid

De Zuid-Koreaanse media schrijft dat Samsung zijn opvouwbare smartphone mee naar CES heeft genomen en het toestel achter de schermen laat zien. De reden hiervoor is dat het toestel nog op het gebied van soft- en hardware geoptimaliseerd moet worden.

Opvouwbare smartphone van Samsung aanwezig op CES – gerucht

Vorig jaar presenteerde Samsung tijdens de Developer Conference officieel de opvouwbare smartphone van het bedrijf. Maar tijdens CES 2019 is het angstvallig stil rondom het toestel, waardoor de vraag leeft of Samsung het apparaat heeft meegenomen of niet. Nu blijkt dat antwoord ja te zijn, schrijft een Zuid-Koreaans medium. Het toestel wordt achter de schermen gepresenteerd, omdat er nog flink gesleutel moet worden aan zowel de hardware als de software, voordat iedereen de Samsung Galaxy F te zien zal krijgen.

Over de opvouwbare smartphone wordt onder andere het volgende geschreven.

For this reason, Samsung is testing the device so that the sides remain slightly lifted when folded. The prototype seen today leaves a crease mark when being folded, but this issue will be fixed in the finalized version.

Zoals het er nu naar uitziet zal Samsung de Galaxy F, of Galaxy Flex, in de eerste helft van 2019 gaan uitbrengen. Het nieuwe jaar is inmiddels van start gegaan, dus dat betekent voor Samsung een race tegen de klok, mocht dit gerucht kloppen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.