Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Software-updates zorgen voor verschillende problemen bij OnePlus-smartphones

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2019, 12:08 CategorieAndroid

OnePlus heeft in de laatste dagen software-updates uitgebracht voor verschillende smartphones, die nu voor problemen zorgen. Zo kan het zijn dat je OnePlus 5 of OnePlus 5T helemaal niet meer werkt nadat je de nieuwste update in bèta-vorm hebt binnengehaald.

Problemen met OnePlus-smartphones

Heb je een OnePlus 5 of OnePlus 5T op zak en test je graag nieuwe software? Pas dan op wanneer je de nieuwste bèta-update downloadt, aangezien die voor problemen kan zorgen. Je toestel kan namelijk ‘bricken’, waardoor je er niets meer mee kunt. Er wordt inmiddels aan dit probleem gewerkt, dus hopelijk is er snel een oplossing beschikbaar. Mocht je een beetje handig zijn, dan kun je in de recovery mode instellen dat je terug wil gaan naar de vorige softwareversie, dan is het probleem als het goed is opgelost.

Daarnaast is er een stabiele update beschikbaar voor de OnePlus 6 en OnePlus 6T, die voor audioproblemen kan zorgen wanneer je een video opneemt met een third-party applicaties. Deze apps worden namelijk gedwongen de tweede microfoon op het toestel (die wordt gebruikt voor ruisonderdrukking) te gebruiken, waardoor het geluid piepen en krakend kan klinken tijdens het terugkijken. Op deze problemen heeft de fabrikant nog niet gereageerd, maar we gaan ervan uit dat wanneer het probleem groot genoeg is, er een oplossing komt.

 • Delen:

Reacties

 1. Dethmer
  04 februari, 2019 om 17:57

  Vorige week via oneplus zelf, update van besturingssysteem naar versie 9.03 ontvangen
  Beltoonvolume blijft op nul staan
  Naar buiten bellen gaat wel geluid geven.
  Wie helpt mij!!

 2. Wil
  14 januari, 2020 om 23:13

  Ik ben in het bezit van de oneplus 6T en heb sinds kort de laatse update uitgevoerd en sindsdien alleen maar problemen met internet als ik niet thuis ben en de WiFi aan heb staan, verder gaat telkens de telefoon uit zijn eigen op vliegtuig stand of op niet storen en ben ik totaal onbereikbaar. Baal echt van die laatste update. 😠

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.