Telegram laat je nu ook verwijderde chats weer terughalen (en meer)

22 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
telegram-5-2

Er is nu een nieuwe versie van berichtendienst Telegram beschikbaar, die gebruikers verwijderde chats weer laten terughalen. Dat moet dan wel binnen vijf seconden gebeuren, anders is dat niet meer mogelijk. De update brengt nog meer nieuwe mogelijkheden.

Download de update voor Telegram

Je vindt nu een nieuwe versie van Telegram in Google Play en de App Store, met de onderstaande verbeteringen.

  • Globale permissies voor groepen: admins kunnen nu alle leden verbieden specifieke content te posten.
  • Verenigde groepsinstellingen: maak groepen publieke toegankelijk, stel admins in met verschillende rechten en zet persistente geschiedenis in aan in elke groep.
  • Verwijderde chats terughalen binnen vijf seconden. Voordat je iets kunt verwijderen moet je eerst nog een specifieke bevestiging geven.
  • Contacten op andere manieren sorteren: op naam of op ‘laatst online’.
  • Nieuwe animaties voor het uploaden en downloaden van media.

Telegram is onder meer zo groot door het feit dat iedereen zich kan aanmelden voor publieke groepen. En die groepen bieden nu plek aan voor in totaal tweehonderdduizend mensen, waardoor er dus genoeg informatie gedeeld kan worden. De nieuwste versie van de populaire chatapplicatie wordt nu uitgerold naar iedereen die de app heeft geïnstalleerd op zijn Android-smartphone of iPhone. Mocht je een Android-gebruiker zijn en niet meer kunnen wachten, dan kun je hier alvast het nieuwste apk-bestand downloaden en zelf installeren.

Reacties (0)