Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter brengt de omgekeerde, chronologische feed terug naar Android

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2019, 9:46 CategorieApplicaties

Twitter heeft laten weten dat Android-gebruikers voortaan weer kunnen genieten van de omgekeerde, chronologische feed binnen de officiële applicatie. Vorige maand bracht het sociale medium deze optie ook al terug naar de iOS-versie.

Twitter zoals het ooit bedoeld was

Vorige maand bracht Twitter de omgekeerde, chronologische volgorde al terug naar de iOS-versie van het sociale netwerk en nu is het aan de beurt van Android-gebruikers. Je krijgt toegang tot de feed wanneer je de nieuwste update binnen hengelt, maar moet hem daarna waarschijnlijk nog wel handmatig activeren. Zo’n vier jaar geleden bracht het medium een speciaal algoritme naar de timeline van gebruikers, waardoor tweets dus niet meer in de omgekeerde volgorde werden gepresenteerd. Daar was toen al ophef over.

Net als op iOS kunnen ook Android-gebruikers nu dus binnen de officiële applicatie aangeven of ze top tweets willen zien of de timeline in omgekeerde volgorde gepresenteerd willen hebben. Je tapt daarvoor op het icoontje dat lijkt op een fonkeling. Voor een demonstratie kun je de tweet hierboven bekijken. Deze nieuwe optie moet als geroepen komen voor gebruikers die Twitter nog steeds gebruiken als nieuwsmedium, aangezien gebeurtenissen dan weer in de goede volgorde staan. De update wordt nu naar iedereen uitgerold.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.