Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update voor Fortnite voegt ondersteuning Bluetooth-controllers toe

Geschreven door
Geplaatst op29 januari 2019, 19:20 CategorieGaming

Fortnite is nog altijd onverminderd populair. Vandaag heeft ontwikkelaar Epic Games versie 7.30 uitgebracht. De update is met name voor iOS- en Android-spelers interessant, want vanaf nu is er ondersteuning voor Bluetooth-controllers beschikbaar.

Fortnite wordt dagelijks veel gespeeld op iOS- en Android-apparaten. Tot nu toe moest je het altijd doen met de bediening op het touchscreen. Alhoewel dit verrassend goed bleek te werken is het natuurlijk niet ideaal. Door ondersteuning voor bluetooth-controllers toe te voegen kunnen mobiele spelers veel sneller reageren op situaties in het spel.

Nieuwe granaat en de Solid Gold-modus

Update 7.30 voegt daarnaast verschillende nieuwe dingen toe. Zo is daar de nieuwe Chiller Grenade, is er een tijdelijke modus genaamd Solid Gold toegevoegd met alleen maar Legendary Weapons en zijn de bolt-action sniper rifle, heavy shotgun en burst rifle tijdelijk ‘vaulted’. Dit betekent dat de wapens, in ieder geval tijdelijk, uit het spel zijn gehaald. De suppressed smg is daarentegen weer uit de kluis gehaald en opnieuw aanwezig in Fortnite. De update herstelt ook weer enkele bugs in het spel. Fortnite zal automatisch de nieuwe update downloaden wanneer je het spel opstart.

Fortnite is een zogenaamd battle royale-spel. Honderd spelers landen op het eiland, waarna diegene die het langste overblijft de overwinning behaald. Het spel is gratis te downloaden en te spelen. Epic Games verdient geld aan het spel door het verkopen van cosmetische spullen als nieuwe pakjes of dansjes.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.