Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video toont mogelijk opvouwbare smartphone van Xiaomi

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2019, 11:51 CategorieAndroid

We blijven nog even in de lekken vandaag, want naast de foto van de Galaxy S10 heeft de bekende lekker Evan Blass ook een video online gezet van een opvouwbare smartphone. Alhoewel niet helemaal zeker is of de video authentiek is, gaat het mogelijk om een opvouwbare smartphone van de Chinese fabrikant Xiaomi.

De video toont in feite een tablet, waarbij zowel de rechterkant als de linkerkant omgevouwen kan worden, zodat je een smartphone zult overhouden. Zoals te zien is past de software zich automatisch aan tijdens de overgang van tablet naar smartphone. Alhoewel niet helemaal zeker is of het getoonde toestel van Xiaomi is, weten we wel dat Xiaomi bezig is met opvouwbare schermen. Al in 2016 werd duidelijk dat de Chinese fabrikant aan opvouwbare schermen werkte.

Het jaar van de opvouwbare smartphones

Het jaar 2019 lijkt het jaar te gaan worden van de opvouwbare smartphones. Samsung komt mogelijk met de Galaxy F (met de F van Fold), terwijl ook andere fabrikanten als Huawei en Oppo werken aan opvouwbare telefoons. Volgens geruchten zal Oppo een opvouwbare smartphone in februari presenteren tijdens de Mobile World Congress in Barcelona. De Galaxy F zou dezelfde camera’s gaan krijgen als de Galaxy S10-serie. De verwachting is dat Samsung in het eerste kwartaal van 2019 meer informatie gaat vrijgeven over het toestel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.