Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘WhatsApp, Messenger en Instagram samenvoegen verbetert beveiliging’

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2019, 9:45 CategorieApplicaties

Mark Zuckerberg is van mening dat het samenvoegen van WhatsApp, Messenger en Instagram uiteindelijk zorgt voor een betere beveiliging. Ook bevestigt de ceo dat het samenvoegen niet voor het einde van dit jaar zal gaan gebeuren en dat we mogelijk tot na 2020 moeten wachten.

WhatsApp, Instagram en Messenger samenvoegen

Facebook-ceo Mark Zuckerberg heeft na het uitbrengen van de kwartaalcijfers bevestigd dat de chats van WhatsApp, Instagram en Facebook Messenger inderdaad samengevoegd kunnen worden, maar dit gebeurt niet voor het einde van 2019. Het samenvoegen moet er niet alleen voor zorgen dat gesprekken gemakkelijker kunnen verlopen, ook moet dit voor een bredere ondersteuning van eind-tot-eind versleuteling zorgen. Op dit moment moet het bedrijf echter nog een hoop zaken omtrent dit project uitvogelen.

In 2020, of mogelijk later, kunnen gebruikers dus versleutelde berichten vanaf Facebook Messenger of Instagram naar WhatsApp-gebruikers sturen. Mark Zuckerberg is van mening dat “dit de toekomst is”. Verder moet het samenvoegen ervoor zorgen dat gebruikers meer dingen vanuit één app kunnen regelen. Zo kun je bijvoorbeeld iets verkopen op Facebook Marketplace en dan contact met iemand opnemen via WhatsApp, wat vaak toch al gebeurt. Voorlopig duurt het in elk geval nog wel even voordat de fusie helemaal achter de rug is.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.