Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Xiaomi Pocophone F1 krijgt nieuwe camerafuncties

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2019, 16:16 CategorieAndroid

De Xiaomi Pocophone F1 nu is wat de eerste OnePlus enkele jaren geleden was. Het biedt krachtige hardware voor een zeer betaalbare prijs en is mede hierdoor ook in Nederland zeer populair. De Pocophone F1 krijgt binnenkort een grote update die met name de mogelijkheden op het gebied van video-opnames verder zal vergroten.

Zo krijgt de Pocophone F1 een nachtmodus voor foto’s en kun je straks video’s in een 4K-resolutie opnemen met zestig beeldjes per seconde. Ook kun je straks video’s in slowmotion opnemen met maximaal 960 beeldjes per seconde. De nieuwe mogelijkheden zullen in verschillende aankomende updates gaan verschijnen. De nachtmodus en 960fps slo-mo komen in de komende twee weken. Deze update zal ook eventuele batterij- en touchproblemen verhelpen waar sommige gebruikers problemen mee hebben. Video’s opnemen in een 4k-resolutie met zestig beeldjes per seconde komt in februari met een nieuwe update.

Veel waar voor je geld

De Pocophone F1 heeft een Snapdragon 845-processor aan boord met 6 of 8 GB werkgeheugen en 64 of 128 GB opslaggeheugen. Het toestel heeft ook een grote batterij met een capaciteit van 4.000 mAh. Het display is 6,2-inch en toont een resolutie van 2.246 bij 1.080 pixels. Het toestel is in Nederland verkrijgbaar voor rond de 300 euro en draait inmiddels op Android 9.0 Pie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.